Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlimizde Futbol Hakemliği Kursu

İlimizde Futbol Aday Hakem

İlimizde Futbol Aday Hakem Kursu açılıyor ve futbol hakemi olabilmek için çok sayıda gençlerimizin başvuruda bulundukları belirtiliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu bünyesinde bugün başlayacak olan futbol hakemliği kursu, Siirtli gençler için de önemli bir fırsat olarak görülürken, Siirtli gençler arasında da Ahmet Çakar örneği gibi başarılı futbol hakemleri çıkma ihtimali gençleri bir hayli heyecanlandırıyor.

Görevi bu yıl devralan il hakem kurulu başkanı hemşerimiz Barış Kezer ve kurulun değerli üyeleri ile bu doğrultuda uzun yıllar ilimizde Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu bünyesinde yıllarca profesyonel futbol hakemliği görevinde bulunan, Siirt il hakem kurulu başkanlığı tarafından eğitimci il hakem kurulu üyesi olarak görev yapan ve aynı zamanda ilimizi temsilen bölgesel gözlemci olarak görev alan başarılı hemşerimiz Mahir Başaran da ilimizde vereceği aday hakem kurslarıyla il hakem kurulu üyesi ve eğitimci olarak Türk sporuna katkı sağlamaya devam ediyor. Başarılı hemşerimize ülke futboluna katkı sağlayarak yeni Ahmet Çakar’lar, Cüneyt Çakır’lar, Fırat Aydınus’lar, Ali Palabıyık ve Halil Umut Meler’ler yetiştirmesi hususunda başarılar diliyoruz.