• Haberler
  • ALLAH'IM, ANKARA'YI VE İSTANBUL'U KORU!

ALLAH'IM, ANKARA'YI VE İSTANBUL'U KORU!

İstanbul ve Ankara Türkiye'nin kalbleri hükmündedirler.Bu iki ilimizde de Türkiye'nin 81 ilinden, 919 ilçesinden, 18.

İstanbul ve Ankara Türkiye’nin kalbleri hükmündedirler. Bu iki ilimizde de Türkiye’nin 81 ilinden,  919 ilçesinden, 18.333 köyünden ve hatta 31.927 mahallesinden mutlaka yaşayan insanlar vardır. Hatta dünyanın belki de bütün ülkelerinden her zaman ve her an için ister turist ister mukim insanlar bulabilirsiniz. İstanbul 16 milyon, Ankara 6 milyon nüfuslarıyla Türkiye’mizin can damarları hükmündedirler.

27 Ocak 2020 günü İstanbul’da 3.1 büyüklüğünde, aynı gün Ankara’da 3.8 büyüklüğünde depremler oldu. Yüreklerimiz ağzımıza geldi.

ALLAH’A ŞÜKÜRLER OLSUN HER İKİ DEPREMDE DE CAN VE MAL KAYBI YAŞANMADI.

İstanbul’da 3.1 şiddetindeki Depremin merkez üssü Şile olarak açıklanırken Ankara’da meydana gelen depremin büyüklüğü 3.8 olarak açıklandı. Depremler İstanbulluları ve Ankaralıları olduğu kadar bütün Türkiye’yi korkuttu.

Kandilli verilerine göre; Ankara'da meydana gelen depremin merkez üssü Akyurt olarak açıklandı. Depremin derinliğinin 6,6 olduğu duyuruldu.

Evet, deprem yurdun hangi ilinde, ilçesinde, kasabasında köyünde olsa elbette ki acıdır ama İstanbul’da ve Ankara’da deprem korkusu yaşanması Türkiye genelinde paniğe neden olmaktadır. Çünkü Türkiye’nin her ilinden, ilçesinden, beldesinden, köyünden mahallesinden mutlaka İstanbul’da, Ankara’da birileri vardır! İstanbul ve Ankara Türk ekonomisinin can damarlarıdır! İstanbul ve Ankara demek, Türkiye demektir. İstanbul ve Ankara olmadan Türkiye düşünülemez.

Ve son söz olarak diyoruz ki ALLAH’IM ANKARA’YI VE İSTANBUL’U KORU!

Bakmadan Geçme