75 İlde Zehir Tacirlerine Darbe: Siirt de Operasyon Kapsamında

İçişleri Bakanlığı, Türkiye genelinde yürütülen geniş çaplı uyuşturucu operasyonlarında önemli bir başarıya imza attı. Siirt'in de yer aldığı 75 ilde gerçekleştirilen baskınlarda, toplam 1 tonun üzerinde uyuşturucu madde ve milyonlarca uyuşturucu hap ele geçirildi.

Son üç haftada düzenlenen operasyonlarda 2 bin 311 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlar, Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatıyla, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik ekipleri ve yerel emniyet müdürlüklerinin iş birliğiyle yürütüldü.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Uyuşturucu insanlığın düşmanıdır. Zehir tacirleriyle mücadelemiz kararlılıkla devam edecek.' ifadelerini kullanarak operasyonlara katılan polis ekiplerini ve yargı mensuplarını tebrik etti.

Bakmadan Geçme