BAYKAN İLÇEMİZ KANAAT ÖNDERLERİNDEN İYİ PARTİLİ ADİL ERDEM HİÇBİR HEMŞERİM ASLA UMUTSUZLUĞA KAPILMASIN. İNŞALLAH 2023 SEÇİMLERİNDE HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ
Baykan ilçemiz kanaat önderlerinden İYİ PARTİ'li hemşerimiz Adil Erdem, gazeteniz Siirt'e yapmış olduğu açıklamada Her geçen gün ülkemizin ekonomik gidişatı ve vatandaşın alım gücü düşmeye devam ediyor.Hükümetin yanlış ekonomi politikalarının maalesef ül
Baykan ilçemiz kanaat önderlerinden İYİ PARTİ'li hemşerimiz Adil Erdem, gazeteniz Siirt'e yapmış olduğu açıklamada; Her geçen gün ülkemizin ekonomik gidişatı ve vatandaşın alım gücü düşmeye devam ediyor. Hükümetin yanlış ekonomi politikalarının maalesef ülkemizi çok zor durumlara sürüklediğine şahit oluyoruz. Dolar artıyor, gün aşırı elektriğe, doğalgaza, mazota ve benzine zamlar geliyor ve bunların sonucu olarak ulaşım, gıda, giyim, ev kiraları ve hemen her alanda zamlar ardı ardına gelmeye devam ediyor.
Milletimiz enflasyon karşısında gün geçtikçe daha çok eziliyor. Özellikle asgari ücretli ve emekli vatandaşlarımızın geçim sorunu içler acısı. Ülkemizin her bölgesinde ve şehrinde yaşanan ekonomik sıkıntıları pek tabii ki Siirtli hemşerilerimizde iliklerine kadar yaşamaktadır.
İş imknı olarak maalesef yetersiz olan ilimiz, hemşerilerimizin bu zor zamanda çok daha sıkıntılı bir dönem yaşamasına neden oluyor. İş bulamayan ya da üniversite okuyan, fakat geçinemeyen, evlenmek isteyip maddi imknsızlıklardan dolayı evlenemeyen kimi genç çocuklarımızın ne yazık ki intihara meylettiklerini her gün basındaki haberlerden görüyoruz.
Bizler İYİ PARTİ ve Millet İttifakı çatısın altında politika üreten, siyaset yapmaya gayret eden insanlar olarak, bunları dile getirmek ve vatandaşın halini herkese duyurmak, politika yaptığımız partinin çözüm önerileriyle hükümete geldiğimizde nasıl her şeyin daha iyiye gideceğini, milletimizi açlık, yoksulluk ve enflasyona karşı ezdirmeyip, kimsenin açlık sınırı düzeyinde maaş almayacağı, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürecek düzeyde emeğinin karşılığını alacağı müreffeh bir ülke yaratma hedefimizi ortaya çok net bir şekilde koyuyoruz.
Partimizde işinin ehli, kıymetli ekonomi kurmaylarımız, her gün iktidara geldiğimizde yapılacak olan para politikalarına, kur ve faiz yönetimini titizlikle çalışmaktadırlar. Türkiye Cumhuriyeti, kaynakları doğru kullanıldığında çok zengin ve güçlü bir ülkedir.
Ekonomi yönetiminde tutarlı ve dengeli bir politika izlendiğinde, Merkez Bankasının bağımsızlığının tahsis edildiği, hukukun üstünlüğü ve herkesin adalete güvendiği bir Türkiye, ekonomik açıdan refaha kavuşacaktır.
Sözlerimin sonuna gelirken şunu ifade etmeliyim ki, hiçbir hemşerim asla umutsuzluğa kapılmasın. İnşallah 2023 seçimlerinde hep birlikte kazanacağız ve güzel yarınlara hep beraber kavuşacağız diye konuştu.
Haber:Yusuf Salih ARITÜRK