DARBEYİ KİM YAPACAK!!!

Son günlerde bir darbe söylentisidir, aldı gidiyor.Yahu, ALLAH için söyleyin! Bu ülkede artık darbe yapabilecek bir güç var mı! Ordu derseniz, kumpas davalarla zaten sıfırı tüketmiş! Polis, jandarma iktidarın emrinde.

Son günlerde bir darbe söylentisidir, aldı gidiyor.

Yahu, ALLAH için söyleyin!

Bu ülkede artık darbe yapabilecek bir güç var mı! Ordu derseniz, kumpas davalarla zaten sıfırı tüketmiş! Polis, jandarma iktidarın emrinde. Hkimler, savcılar üst düzey bürokratlar iktidarcı! Diyanet, iktidarın fetvacısı konumunda ve de basın sözcüsü gibi. Müftüler, imamlar, vaizler, aynı telden çalıyor. Din, iman edebiyatı gırla gidiyor. Üniversite rektörlerinin tümü atanmışlar hükmünde.

Sendikalar, SARI

RENGE BOYANMIŞ!

Sivil toplum kuruluşlarının yüzde doksanı aynı menzilde mevzilenmiş! Gazeteciler susturulmuş! Gazeteler, televizyonlar, radyolar için havuz kurulmuş! Bilim adamları pusturulmuş! Yeni yetme Para Babaları, servetlerini kimlere borçlu olduklarını biliyorlar! Peki,

DARBEYİ KİM YAPACAK!

Bu ülkede artık darbe falan olacağı yok! Son darbe girişimi 2016 yılının 15 Temmuz günü gerçekleşti, ardından 20 Temmuz darbesi geldi! Geçmiş yıllarda 27 Mayıs 1960 yılında başlayan ve on yılda bir tekrarlanan darbeler zinciri vardı. Bu ilk darbeyi, 22 Şubat 1962 Ayaklanması izledi.

Peşinden 12 Mart 1971 Muhtırası geldi. Muhtırayı 9 yıl sonra 1980 yılında gerçekleştirilen 12 Eylül darbesi izledi. 28 Şubat 1997'da literatürümüze post modern darbe girdi. Post modern darbeyi 27 Nisan 2007 e-muhtırası izledi. 15 Temmuz 2016 günü FETÖCÜLERİN darbe girişimi oldu. Şükür, darbe zincirinin halkaları koptu.

Darbe, artık seçimlere ve seçmenlere kaldı. Millet, darbe yapacaksa, sandıklarda yapacak! Vereceği oylarla sandıkları patlatacak! Tabii hilesiz, hurdasız, demokratik sınırlar içinde bir seçim olursa!!!

ANEKDOT

Evin genç oğlu dul olan büyükannesine takılmış:

-Babaanne, sana lokum mu alayım, koca mı?

Babaannesi cevap vermiş:

-Oğlum, Babaannende lokum yiyecek diş mi kalmış!

TAŞLAMALAR

(DARBE-DARBE) DİYORLAR

DARBEYİ KİM YAPACAK

DARBE DEVRİ KAPANDI

TEK AMAÇ KORKU SALMAK

ON YILDA BİR NÜKSETMEK

İKEN DARBENİN HUYU

KUMPAS DAVALAR İLE

BİTİRDİLER ORDUYU

BUNDAN SONRA DARBELER

SANDIKLARDA OLACAK

BİLİNSİN SANDIKLARI

SEÇMENLER PATLATACAK

DİN-İMAN SÖMÜRÜSÜ

YETTİ ARTIK BİLİNSİN

GÖĞE ÇEKİLMİŞ OLAN

ADALET GERİ GELSİN

Bakmadan Geçme