Denizde Boğulma Tehlikesi Geçiren Siirtli Hemşerimizin Durumu İyiye Gidiyor

Geçen hafta sonu Yalova Armutlu'da denizde yüzerken boğulma tehlikesi geçiren ve ardından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Siirtli hemşerimiz Fatih Danış, hayati tehlikeyi büyük ölçüde atlattı.Hastane başhekimi hemşerimiz Doç.

Geçen hafta sonu Yalova Armutlu'da denizde yüzerken boğulma tehlikesi geçiren ve ardından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Siirtli hemşerimiz Fatih Danış, hayati tehlikeyi büyük ölçüde atlattı.

Hastane başhekimi hemşerimiz Doç.Dr. Hasan Ergenç, tedaviye alındığı andan itibaren entübe edilen  Danış'ın  yapılan tedaviye olumlu yanıt verdiğini ve entübe durumuna son verildiğini açıkladı.

Doç.Dr.Ergenç, Danış'ın tedavisine yoğun bakımda devam edildiğini ve ilk defa ailesi ile görüştürüldüğünü de sözlerine ekledi.

Akif ÖZALP

Bakmadan Geçme