DİYANETİN, DENSİZLİĞİ!

Diyanet İşleri Başkanlığının densizliği, yandaş kalemşörleri bile isyan ettirdi.Öyle ki, 27 Mart Cuma günü Saray'daki MİLLET CAMİİNDE Cuma namazı kıldırılmasını Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bir suikast olarak yorumlayanları bile var.

Diyanet İşleri Başkanlığının densizliği, yandaş kalemşörleri bile isyan ettirdi. Öyle ki, 27 Mart Cuma günü Saray'daki

MİLLET CAMİİNDE

Cuma namazı kıldırılmasını Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bir suikast olarak yorumlayanları bile var. Neden suikast, çünkü milletin böyle bir namazın kılınmasına karşı olacağı açıktır. Milletin benimsemeyeceği bir durumu, Saray'da, Millet Camiinde yaparsanız, bunun Cumhurbaşkanının talimatları doğrultusunda yapıldığı izlenimi ortaya çıkar da ondan!

Evet, 27 Mart Cuma günü Saray'da, Millet Camiinde Cuma namazı kıldırılması yandaş, muhalif bütün milletin canını sıkmıştır. 83 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı içinde bir avuç Müslüman var zihniyetini uyandıran bu uygulamanın ilk ve son olmasını dileriz. Çünkü Diyanet İşleri Başkanlığının açıklamasında, Millet Camiinde yasak boyunca Cuma namazının kıldırılacağı özellikle vurgulanmaktadır. Yani, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları adına bir avuç seçilmiş Cuma Namazı kılacak, öyle mi!

Ben, Diyanet İşleri Başkanının ve tespit edeceği seçilmişlerin adıma Cuma namazı kılmalarını istemiyorum, tasvip etmiyorum ve bu tutumun bir

DENSİZLİK

olduğunun altını çizerek vurguluyorum. Bırakın bu safsataları, dinin kurallarına uyun. Dinimiz, salgın hastalık durumunda Cuma namazının ve bunun yanında cemaatle namaz kılmanın caiz olmadığına emrediyorsa,

(ben gerekli

tedbirleri alarak kılıyorum)

demek gibi bir lüksünüz yoktur. Siz gerekli tedbirleri alarak kılmak yolunu seçerseniz, başkaları da, kendilerine göre gerekli tedbirleri alır ve kılmak yolunu seçebilir.

İslam dini, ayırımcı bir din değildir. Bir kuralı varsa, o kural dünyanın dört bir yanındaki tüm Müslümanlara şamildir. Kimse, kendisini takva yönünden başkalarından üstün görmesin. En hakir gibi gördüğünüz kimileri, manen sizden çok üstün makamlarda olabilirler. Kendi seçilmişlerinizle üstünlük taslamayın. Kibre kapılmayın.

YÜCE ALLAH'IN

kibir sahiplerini sevmediğini ve bunu birçok ayet-i kerimelerde vurguladığını anımsayın!

Sözün özü: Türkiye Cumhuriyetine EMEVİ İSLAMİYETİNİ getirmek yoluna girmeyin. MUHAMMEDİ İSLAMİYET NEYİ EMREDİYORSA, ona göre hareket edin. YÜCE ALLAH, SİZİ DE, BİZİ DE HİDAYETE ERDİRSİN!

Bakmadan Geçme