Fıstık ve Menengiç Ağaçlarını Dolu Vurdu
İlimiz Fersaf ve Halenze köylerinde ikindi saatlerinde etkili olan dolu yağışı, fıstık ve menengiç bahçelerine büyük zarar verdi.Özellikle dolu yağışının en çok etkili olduğu Dereyamaç (Fersaf) ile Bağtepe (Halenze) köylerindeki fıstık ve menengiç ağaçlar
İlimiz Fersaf ve Halenze köylerinde ikindi saatlerinde etkili olan dolu yağışı, fıstık ve menengiç bahçelerine büyük zarar verdi. Özellikle dolu yağışının en çok etkili olduğu Dereyamaç (Fersaf) ile Bağtepe (Halenze) köylerindeki fıstık ve menengiç ağaçları zarar gördü.
Üreticiler, yarım saat kadar süren dolu yağışının etrafı beyaza bürüdüğünü belirterek, zararlarının fazla olduğunu ifade ederek, bu duruma çok üzüldüklerini ve yetkililerden destek beklediklerini ifade ettiler.
Haber Merkezi