Hemşerimiz Küsin, SGK Daire Başkanı Oldu

Uzun yıllardan beri Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesinde görev yapan Küsin, Sosyal Güvenlik Kurumu'nda Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan Kamu Görevlileri Tescil ve Hizmet Daire Başkanlığına atandı.Yeni görevine başlayan Küsin, yaptığ

Uzun yıllardan beri Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesinde görev yapan Küsin, Sosyal Güvenlik Kurumu'nda Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan Kamu Görevlileri Tescil ve Hizmet Daire Başkanlığına atandı.

Yeni görevine başlayan Küsin, yaptığı açıklamada; 'Siirt'in Şirvan ilçesindenim. Beni bu göreve layık gören sayın bakanımıza teşekkür ederim. Bu güvenine layık olmaya çalışacağım' dedi.

Hasan Küsin kimdir?

1987 yılında Ankara'da doğdu, ilköğretim ve lise eğitimini Ankara'da tamamlayan Hasan Küsin, 2008 yılında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

06/01/2014 tarihinde İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde İcra Memuru olarak meslek hayatına başladı. 29/05/2015-d09/04/2021 tarihleri arasında Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde İcra Memuru, 09/04/2021-19/04/2023 tarihleri arasında Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde Sosyal Güvenlik Denetmeni olarak vazifesini ifa etti. 19/04/2023 tarihi itibariyle, Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili olarak yaklaşık 8 ay görev yaptıktan sonra tekrar Sosyal Güvenlik Denetmenliği görevine döndü.

21/04/2025 tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu'nda Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde Kamu Görevlileri Tescil ve Hizmet Daire Başkanlığı'na atanan Kusin, evli ve 2 çocuk babası olup, orta düzeyde İngilizce bilmektedir.

Bakmadan Geçme