Prof.Dr. Selahattin Vural Göreve Başladı

Siirt Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yeni dönem başladı ve Başhekim olarak atanan hemşerimiz Prof.Dr.

Siirt Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yeni dönem başladı ve Başhekim olarak atanan hemşerimiz Prof. Dr. Selahattin Vural görevine başladı.

Prof. Dr.Vural, hastanede vatandaşa en iyi hizmetin verilebilmesi için çaba harcayacaklarını belirterek, Siirt'e bir vefa borcu olduğunu ve bunu ödemeye geldiğini ifade etti.

Prof.Dr.Vural; ' Uzun yıllar il dışında öğrenim gördüm ve çeşitli hastanelerde görev yaptım ve memleketime olan vefa borcumu ödemek üzere Siirt'e geldim. Gerek hekimlikte gerekse sağlık alanında uzun yıllar yürüttüğüm sağlık yöneticiliğinden elde ettiğim tecrübeleri burada kullanmak istiyorum. Personelimizle birlikte ekip ruhu içerisinde hastanemizdeki sorunları giderecek ve hizmet kalitesinin yükselmesi için çaba harcayacağım' dedi.

Bakmadan Geçme