Siirt'te YKS Heyecanı: Öğrenciler Zamanla Yarıştı

Siirt'te üniversite hayali kuran gençler, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) ter dökmeye başladı. Türkiye genelinde milyonlarca adayın katıldığı sınav, Siirt'te de sabah saatlerinden itibaren yoğun bir katılımla başladı.

Youtube Kanalı
Abone Ol

Kentte sınav merkezlerinde adaylar, sınav giriş belgeleri ve fotoğraflı kimlik kartları kontrol edilerek salonlara alındı. Bazı öğrenciler sınav saatine saniyeler kala koşarak sınav salonlarına yetişmeye çalıştı.

Okul bahçelerinde ve çevresinde bekleyen aileler ise çocukları için dualar etti. Siirt genelinde sınav sorunsuz bir şekilde başladı.

YKS'nin ilk aşaması olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) bugün yapılırken, yarın ise Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) oturumları gerçekleştirilecek.

Bakmadan Geçme