Siirt'te Yenilenen Stadyumda Akşamları da Maç Oynanabilecek

Yıl içinde modern yenileme çalışmalarına başlanan Siirt Atatürk Stadı'nda seyirci kapasitesini artıracak saha ve tribün çalışmaları sürüyor.Siirt Belediyesinin, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto İdaresi Genel Müdürlüğü desteğiyle yaptırdığı 3 bin ek kol

Yıl içinde modern yenileme çalışmalarına başlanan Siirt Atatürk Stadı'nda seyirci kapasitesini artıracak saha ve tribün çalışmaları sürüyor.

Siirt Belediyesinin, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto İdaresi Genel Müdürlüğü desteğiyle yaptırdığı 3 bin ek koltuklu 5 bin kapasiteli stadyumun yenileme çalışması devam ediyor.

Proje ile kapalı türbin hariç diğer tribünler söktürülürken, direkler dikildi ve stadın modern görüntüsü ortaya çıktı. İnşaat çalışmalarının büyük kısmının tamamlanma aşamasına geldiği stadın ışıklandırılması da önümüzdeki aylarda saha için yapımın sona ermesiyle tamamlanacak.

Stadyumun eklentilerinde showroom ve dükkanlar, antrenör ve dinlenme odaları da bulunuyor. Ayrıca statta vatandaşların yürüyüş ve spor yapmalarına imkn sağlayacak ortamlarda olacak. Sporseverler, Siirt'in tarihinde ilk kez gece maçlarına uygun hale gelecek olmasından dolayı duydukları mutluluğu dile getiriyorlar.

Yahya KARA

Bakmadan Geçme