Vali Ali Fuat Atik, İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatında İncelemelerde Bulundu
Vali Ali Fuat Atik, ilimiz merkez Barış mahallesinde yapımı hızla devam eden yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında inceleme ve denetimlerde bulunarak, inşaatın son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.Vali Atik, mevcut İl Emniyet Müdürlüğü binası
Vali Ali Fuat Atik, ilimiz merkez Barış mahallesinde yapımı hızla devam eden yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında inceleme ve denetimlerde bulunarak, inşaatın son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Vali Atik, mevcut İl Emniyet Müdürlüğü binasının yetersiz olması nedeniyle oluşan yeni bina ihtiyacının giderileceğini belirterek, inşaat çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.
Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmayı amaçladıklarını kaydeden Vali Atik, her türlü ihtiyaca yetecek kadar Siirt'te modern yeni Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının Mayıs ayı sonunda bitirilmesinin planlandığını söyledi.
Vali Atik, inşaatın kaliteli ve sağlam bir şekilde bitirilerek, zamanında teslim edilmesi talimatını verdi.
Vali Atik'e inceleme sırasında İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay ve firma yetkilileri de eşlik ederken, İl Emniyet Müdürlüğü binasının olarak yapımına devam eden inşaat, toplamda 8 bin 280 m2 alan üzerine inşa edilerek, Bodrum+4 kattan oluşacak.