- Haberler
- Siirt Haber
- Aralarında Siirtli Anneler de Var: Diyarbakır Anneleri 5. Yılında
Aralarında Siirtli Anneler de Var: Diyarbakır Anneleri 5. Yılında
Aralarında Bölgemizin bir çok illerinden ve Siirt'ten Annelerin yer aldığı eylem merkezi olması dolayısıyla (Diyarbakır Anneleri) olarak adlandırılan oturma eylemi 5.Yılına girdi.
Aralarında Bölgemizin bir çok illerinden ve Siirt’ten Annelerin yer aldığı eylem merkezi olması dolayısıyla (Diyarbakır Anneleri) olarak adlandırılan oturma eylemi 5. Yılına girdi. Eylem dolayısıyla İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın twitter hesabında yer alan mlesajı önemi dolayısıyla aynen yayınlıyoruz:
“Terör örgütü tarafından kaçırılan çocukları için
#DiyarbakırAnneleri
'nin başlattığı evlat nöbeti 5'inci yılına giriyor. Terörle mücadelede Onların dimdik duruşları, yürekleri dağlayan ağıtları sağır olmayan tüm dünyada yankılandı, yankılanmaya devam ediyor. Teröristlerin arkasında kim olursa olsun, kim desteklerse desteklesin terörle mücadelemiz AZİM VE KARARLILIKLA DEVAM EDECEK.
Elif KILIÇÇIOĞLU
Bakmadan Geçme





