- Haberler
- Siirt Haber
- Atabağı Beldemiz 30 Ağustos Zafer Ortaokulu'nun İki Bilimsel Projesi Bölge Finalinde
Atabağı Beldemiz 30 Ağustos Zafer Ortaokulu'nun İki Bilimsel Projesi Bölge Finalinde
İlimiz Baykan ilçesine bağlı Atabağı Beldesi 30 Ağustos Zafer Ortaokulu'na ait iki TÜBİTAK projesi bölge finaline kaldı.TÜBİTAK tarafından düzenlenen yarışmanın bu yıl 17.
İlimiz Baykan ilçesine bağlı Atabağı Beldesi 30 Ağustos Zafer Ortaokulu'na ait iki TÜBİTAK projesi bölge finaline kaldı.
TÜBİTAK tarafından düzenlenen yarışmanın bu yıl 17.si düzenleniyor. 2023 Yılı 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması sonuçlanırken, Van Bölge sergisi ve bölge finaline Siirt'i temsilen katılmaya hak kazanan üç projeden ikisi Baykan Atabağı Beldesi 30 Ağustos Zafer Ortaokuluna ait.
Danışman İngilizce Öğretmeni İlker Çanga'nın ve öğrencisi Şilan Çelebi'nin Düzensiz Fiil Treni projesi ve danışman Öğretmen Hatice Turhan'ın ve öğrencisi Hasret Çakır'ın Eğitim Düzeyi ve Çevre Duyarlılığı Arasındaki İlişki projeleri bölge aşamasında yer alacak.
Bundan sonraki süreçte, bölge yarışmasına katılan adaylar, projelerini daha da geliştirme fırsatı bulacaklar. Bu yarışmayla öğrenciler yeni işbirlikleri, destekler ve mentorluk imkanları sunarak başarılarına katkıda bulunacak.
Haber Merkezi
Bakmadan Geçme





