- Haberler
- Siirt Haber
- Baykan Müftülüğü Deprem Bölgesinde Görev Alan Personellerini Ödüllendirildi
Baykan Müftülüğü Deprem Bölgesinde Görev Alan Personellerini Ödüllendirildi
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerle mücadelede milletimizin yaralarını sarmak için ortaya koyulan fedakarlıktan ötürü görev alan personel, Baykan ilçe Müftü vekil Rauf Vural taraf
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerle mücadelede milletimizin yaralarını sarmak için ortaya koyulan fedakarlıktan ötürü görev alan personel, Baykan ilçe Müftü vekil Rauf Vural tarafından Başarı Belgesi ile taltif edildi.
Bu kapsamda Baykan İlçe Müftülüğünde görevli olup da deprem bölgesinde yardım ve manevi destek hizmetlerine katkı sunan din görevlilerine belgeleri takdim edildi.
İlçe Müftülüğüne bağlı İmamı Şafii konferans salonunda düzenlenen törende Baykan İlçe Müftü vekili Rauf Vural, deprem bölgesinde görev alan personele teşekkür ederek başarı belgelerini takdim etti.
Deprem bölgesinde görev yapan personeli tebrik eden, "Yaşadığımız bu büyük felaket hepimizi derinden üzdü. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum dedi.
Haber Merkezi
Bakmadan Geçme





