• Haberler
  • Genel
  • Bayram Tatilinin 7 Günlük Kaza Bilançosu: 62 Ölü, 8 Bin 690 Yaralı

Bayram Tatilinin 7 Günlük Kaza Bilançosu: 62 Ölü, 8 Bin 690 Yaralı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi Bayram tatili boyunca Trafik Polislerimiz ve Jandarma Trafiğimiz, denetimlerine 24 saat esasına göre devam ediyor.Bayram tatilinin 7.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Bayram tatili boyunca Trafik Polislerimiz ve Jandarma Trafiğimiz, denetimlerine 24 saat esasına göre devam ediyor.

Bayram tatilinin 7. günü 21 Haziran 2024 Cuma günü 24 saatlik sürede: 597 trafik kazası meydana geldi, 13 kişi maalesef hayatını kaybetti ve 1007 kişi yaralandı.

Bayram tatilinin ilk 7 gününde (Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma) maalesef 62 kişi hayatını kaybetti, 8690 kişi ise yaralandı.

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Yerlikaya; Lütfen aşırı hız yapmayalım, Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim, Trafik kurallarına uyalım, Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil ''YOLUN SONU BAYRAM OLSUN'' ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme