- Haberler
- Siirt Haber
- Cumhurbaşkanı Erdoğan Şampiyonlar Ligi Final Karşılaşmasını İzledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Şampiyonlar Ligi Final Karşılaşmasını İzledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki Manchester City - Inter mücadelesini takip etmek için Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na geldi.Başkan Erdoğan, dev mücadeleyi Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan ile birlikte izl
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki Manchester City - Inter mücadelesini takip etmek için Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na geldi. Başkan Erdoğan, dev mücadeleyi Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan ile birlikte izledi. Başkan Erdoğan, maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Inter'i 1-0 mağlup ederek Avrupa'nın en büyüğü olan Manchester City'i tebrik etti.
UEFA Şampiyonlar Ligi final maçını, Başkan Erdoğan'ın yanı sıra BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan, Macaristan Başbakanı Victor Orban, Slovenya Başbakanı Robert Golob, Ürdün Başbakanı Bişer Al-Hasavneh, Libya Başbakanı Abdülhamid Dibeybe, Karadağ Başbakanı Dritan Abazovic ve İtalya Meclis Başkanı Ignazio la Russa da izledi.
Haber Merkezi
Bakmadan Geçme





