- Haberler
- Genel
- Cumhurbaşkanlığı'ndan Gıda İsrafına Karşı Hamle: Serpme Kahvaltı ve Açık Büfe Düzenlemesi Yolda
Cumhurbaşkanlığı'ndan Gıda İsrafına Karşı Hamle: Serpme Kahvaltı ve Açık Büfe Düzenlemesi Yolda
Cumhurbaşkanlığı Tarım ve Gıda Politikaları Kurulu, Türkiye'de yıllık 23 milyon tona ulaşan gıda israfını önlemek için kapsamlı bir çalışma başlattı. İsrafın en büyük nedenlerinden biri olarak görülen 'açık büfe' ve 'serpme kahvaltı' kültürü için düzenleme sinyali verildi. Çalışma tamamlandıktan sonra hazırlanacak rapor, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak.
ChatGPT:
Bakmadan Geçme

2026 Hac Ön Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri 11 Ağustos’ta Başlıyor

Siirt’te Uzman Doktor Mamiş’ten Sıcak Çarpması Uyarısı

Siirt’te Temizlik Seferberliği Tüm Hızıyla Sürüyor

İl Milli Eğitim Müdürü Saz, E-Sınav Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Siirt’te Doğu Kışla Yerleşkesinde Çıkan Ot Yangını Kısa Sürede Söndürüldü

Kurtalan’da Sokakta Çalışan ve Dilendirilen Çocuklara Yönelik Ekipler Sahada