- Haberler
- Siirt Haber
- Eğitim Müfettişleri Başkanı Mehmet Karakış ile Yardımcısı Handan Görgün Karakış Van'a Atandı
Eğitim Müfettişleri Başkanı Mehmet Karakış ile Yardımcısı Handan Görgün Karakış Van'a Atandı
Eğitim Müfettişleri Başkanı Mehmet Karakış ile Yardımcısı Handan Görgün Karakış Van'a Atandı
Yeni görev yerlerine geçiş hazırlıklarını sürdüren Karakış çifti, Siirt’te geçirdikleri yıllara dair bir veda mesajı yayımlayarak, eğitim camiasına ve Siirt halkına teşekkür etti.
Yayımladıkları mesajda şu ifadelere yer verdiler:
“Uzun süredir görev yaptığımız bu kadim şehirden ayrılmanın burukluğunu yaşıyoruz. Siirt’te bulunduğumuz süre boyunca eğitimde kaliteyi artırma hedefiyle çalışmalar yürüttük. Kurduğumuz dostluklar, birlikte ürettiğimiz değerler ve bu toprakların bizde bıraktığı derin izler, hafızamızda her zaman özel bir yer tutacak.
Her ayrılık, aynı zamanda bir başlangıçtır. Bizler için yeni bir görev yeri olan Van’da hizmet etmeye devam edeceğiz. Ancak Siirt’e duyduğumuz bağlılık ve burada edindiğimiz hatıralar bizler için her zaman kıymetli kalacak.
Görev süremiz boyunca doğruluk ve sorumluluk ilkesiyle hareket ettik. Sizleri her zaman sevgiyle ve dua ile hatırlayacağız.”
Bakmadan Geçme





