ESKİ DEVLET HASTANESİ ARSASI GEÇİCİ OLARAK OTOPARK YAPILDI
Şehrimizin Yenimahalle semtinde bulunan ve TOKİ'YE devredilmiş olan eski Devlet Hastanesi Arsası, Siirt Belediyesi tarafından geçici olarak otopark haline dönüştürüldü.1 günlük otopark ücreti 5 TL olarak tespit edilirken, aylık abonelerden 50 TL ücret alı
Şehrimizin Yenimahalle semtinde bulunan ve TOKİ’YE devredilmiş olan eski Devlet Hastanesi Arsası, Siirt Belediyesi tarafından geçici olarak otopark haline dönüştürüldü.
1 günlük otopark ücreti 5 TL olarak tespit edilirken, aylık abonelerden 50 TL ücret alınacak. Eski Hastane arsasının park alanına dönüştürülmesi konusunda çalışmalar olduğu, TOKİ’NİN ikna edilmesi ve takas sağlanması durumunda, arsanın Belediye tarafından parka dönüştürüleceği ve imar değişikliğiyle yeşil alan kapsamına alınacağı edinilen bilgiler arasında.
Bakmadan Geçme





