- Haberler
- Siirt Haber
- Göncü ve Turhan Ailelerinin Mutlu Günleri
Göncü ve Turhan Ailelerinin Mutlu Günleri
Antalya'nın tanınmış simalarından Siirtli hemşerimiz işadamı Uğur Göncü'nün biricik oğlu Kürşat Göncü, Gamze Turhan ile Antalya Lara Sahilinde bulunan Bamboo Beach de gerçekleştirilen nikah töreniyle dünya evine girdiler.Düğüne iştirak eden konuklar gelin
Antalya’nın tanınmış simalarından Siirtli hemşerimiz işadamı Uğur Göncü’nün biricik oğlu Kürşat Göncü, Gamze Turhan ile Antalya Lara Sahilinde bulunan Bamboo Beach de gerçekleştirilen nikah töreniyle dünya evine girdiler.
Düğüne iştirak eden konuklar gelin ve damadın aile büyükleri tarafından karşılanırken, Antalya’nın birçok tanınmış simasının düğüne katıldığı düğünde, konuklar arasında AK Parti 27. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören, damadın amcası işadamı hemşerimiz Tarkan Göncü, Antalya MHP İl Başkanı Onur Temel ve çok sayıda davetli bulunuyordu.
Çiftin nikâh şahitliğini AK Parti 27. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören , işadamı Tarkan Göncü, Emir Göncü ve Alper Akçay yaparken, şahitler huzurunda birbirlerine söz vererek ömür boyu mutluluğa “evet” diyen Kürşat ve Gamze çifti, tebrikleri kabul ederek kendilerini yalnız bırakmayan ve mutluluklarına ortak olan herkese teşekkür ettiler.
AK Parti 27. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören, bu birlikteliğin her iki aile adına hayırlı olmasını temenni ederek, genç çifte mutluluklar diledi ve evlilik cüzdanını geline takdim etti. Nikah töreninin ardından sevilen Sanatçı Erdinç Karadeniz sahne aldı.
Genç çifte ömür boyu mutluluklar diler, Göncü ve Turhan ailelerini kutlarız.
Haber Merkezi
Bakmadan Geçme





