• Haberler
  • Siyaset
  • HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Narin Gürün'ın Ailesi Hakkında Konuştu

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Narin Gürün'ın Ailesi Hakkında Konuştu

HÜDA Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Narin Güran'ın ailesinin HÜDA Par'lı olmadığını, bunu yayanın İsrail merkezli bir site olduğunu belirtti.Yapıcıoğlu, konuk olduğu televizyon kanalının canlı yayında Diyarbakır'da aranırken öldürülmüş olarak bulu

HÜDA Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Narin Güran'ın ailesinin HÜDA Par'lı olmadığını, bunu yayanın İsrail merkezli bir site olduğunu belirtti.

Yapıcıoğlu, konuk olduğu televizyon kanalının canlı yayında Diyarbakır'da aranırken öldürülmüş olarak bulunan Narin Güran'ın ailesinin HÜDA Par'lı olmadığını, bunu yayanın İsrail merkezli bir site olduğunu belirtti.

Diğer taraftan, Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 22 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında Narin Güran'ın annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklanan amcası Salim Güran'ın eşinin de bulunduğu 22 şüphelinin jandarmadaki işlemleri tamamlanarak mahkemeye sevkedildiler.

Bakmadan Geçme