İYİ PARTİ SİİRT'TE YENİ İL BAŞKANI BELLİ OLDU
İYİ Parti Siirt 2.Olağan İl Kongresi yapıldı ve iki adayın yarıştığı kongrede yeni il başkanı Ahmet Dündar oldu.
İYİ Parti Siirt 2. Olağan İl Kongresi yapıldı ve iki adayın yarıştığı kongrede yeni il başkanı Ahmet Dündar oldu. İYİ Parti İl Başkanlığında yapılan kongreye, Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz, Bitlis İl Başkanı Ziya Yoldaş, Muş Parti Teşkilatı ve DEVA Partisi Siirt İl Başkanı Av.Umut Dayanan katıldı.
Konuşmaların ardından delegelerle yeni il başkanını belirlemek için oy kullanma işlemine geçildi. Ahmet Özgür ve Ahmet Dündar'ın yarıştığı kongrede, delegelerin çoğunluk oyunu alan Ahmet Dündar yeni il başkanı olarak seçildi.
İYİ PARTİ SİİRT MİLLETVEKİLİ ADAYI BELLİ OLDU
İYİ Parti'nin 2023'te yapılacak genel seçimlerinde Siirt'ten ilk milletvekili adayı belli oldu. İYİ Parti Siirt İl Başkanı Osman Aydar, Siirt 2. olağan il kongresinde il başkanlığına aday olmadığını belirterek, 2023 yılında yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili adayı olacağını söyledi.
Yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili adayı olacağını duyuran Aydar, İYİ Parti’nin Siirt'te her geçen gün daha da güçlendiğini belirterek, vatandaşlar için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.
Haber:Yusuf Salih ARITÜRK
Bakmadan Geçme





