- Haberler
- Siirt Haber
- Kurtalan'da Okullar İçin Yılsonu Değerlendirme Toplantısı
Kurtalan'da Okullar İçin Yılsonu Değerlendirme Toplantısı
İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat'ın başkanlık ettiği toplantıda, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Taslak Öğretim Programları ve Ortak Müfredat ayrıntılı bir şekilde değerlendirildi.Yeni müfredatın uygulanması ve yaygınlaştırılması adına yapılması gereke
İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat’ın başkanlık ettiği toplantıda, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Taslak Öğretim Programları ve Ortak Müfredat ayrıntılı bir şekilde değerlendirildi. Yeni müfredatın uygulanması ve yaygınlaştırılması adına yapılması gereken iş ve işlemler ele alındı.
Öğrencilerin devam-devamsızlık durumlarının takibi ve gerekli önlemlerin alınması konusunda kararlar alındı. Öğrencilerin akademik ve sosyal başarılarının teşvik edilmesi için başarı ve üstün başarı kriterlerinin belirlenmesi ve ödül sistemlerinin güçlendirilmesi konusunda görüşler bildirildi.
Toplantı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında başarı düzeyinin artırılması, sınav sonuçlarının değerlendirilmesi için okul bazlı sonuçların ilçe Ölçme ve Değerlendirme Merkezine bildirilmesi, okullar tarafından düzenlenen İlçe ve İl dışı gezilerin planlanması hususunda hassas olunması, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının (DYK) etkili bir şekilde yürütülmesi, yaz döneminde düzenlenecek kursların içeriği ve planlanması yapılmasının ardından sona erdi.
Bakmadan Geçme




