NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ YILSONUNA KADAR CUMARTESİ GÜNÜDE AÇIK OLACAK
Çoğu yıllarda yaşanan manzara bir kez daha yaşanıyor ve vatandaşlar kimlik pasaport ve sürücü belgeleri için yoğun bir şekilde Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüklerine başvuruyorlar.Başvuruları karşılayabilmek amacıyla il ve ilçe nüfus müdürlükleri yıls
Çoğu yıllarda yaşanan manzara bir kez daha yaşanıyor ve vatandaşlar kimlik pasaport ve sürücü belgeleri için yoğun bir şekilde Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüklerine başvuruyorlar.
Başvuruları karşılayabilmek amacıyla il ve ilçe nüfus müdürlükleri yılsonuna kadar Cumartesi günleri de açık olacak. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Asiye Gürlek, vatandaşların işlemlerini en kısa süre içerisinde çözmek için gayret harcadıklarını belirterek, bu amaçla randevu sistemini devreye soktuklarını söyledi.
Gürlek, vatandaşların randevu alarak gelmeleri halinde beklemeyeceklerini ve yığılma meydana gelmeyeceğini belirterek, yılsonu olması nedeniyle vatandaşların kimlik kartı, pasaport ve sürücü belgelerini alma veya değiştirme konusunda yoğun başvuru yaptıklarını ifade etti.
Gürlek; “Yılsonu olması nedeniyle vatandaşların yoğun talebi oluyor ve bizler de bu talebi en kısa sürede karşılayabilmek için yoğun çaba harcıyoruz. Bu amaçla yılsonuna kadar hafta sonları Cumartesi günü de mesai yapacağız. Vatandaşlarımız hafta sonları için de randevu alıp işlemlerini gerçekleştirebilirler” dedi.
Haber:Yusuf ULU
Bakmadan Geçme





