SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI TEMEL KARAMOLLAOĞLU CUMA GÜNÜ ŞEHRİMİZE GELECEK
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 13 Aralık Perşembe günü Şırnak'ta (ÇARE VAR) adı altında vereceği konferanstan sonra 14 Aralık Cuma günü de Şehrimizde Barden Otelde saat 10:00'da kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyecek.Türkiye'nin ge
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 13 Aralık Perşembe günü Şırnak’ta
(ÇARE VAR)
adı altında vereceği konferanstan sonra 14 Aralık Cuma günü de Şehrimizde Barden Otelde saat 10:00’da kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyecek.
Türkiye’nin genel durumuyla ilgili basın mensuplarını bilgilendirecek olan Karamollaoğlu, bu arada Siirt’in sorunlarına ilişkin de fikir teatisinde bulunacak.
Temel Karamollaoğlu’nun Şırnak ve Siirt’teki programını düzenlemek üzere görevlendirdiği basın müşaviri Hacı Murat Uzgur, Siirt’teki basın mensuplarını ziyaret ederek, Barden Otelde düzenlenecek kahvaltılı basın toplantısı için davette bulundu.
Türk Siyasetinin
(BİLGE ADAMI)
olarak tanımlanan Saadet partisi Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu’nun temaslarının Türkiye’nin Bölgemiz siyaseti açısından bir aydınlanma vasıtası olacağına inanıyoruz.
Bakmadan Geçme





