- Haberler
- Siirt Haber
- Sevgi, Salı Günü Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıklayacak
Sevgi, Salı Günü Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıklayacak
Mart ayında yapılacak olan mahalli seçimlere ilişkin hazırlıklar devam ederken, aday adayları da belli olmaya başladı.Ak Parti'den belediye başkan aday adaylık başvurusunda bulunacak olan Siirt Emlak Komisyoncuları ve Müteahhitler Derneği Başkanı Ömer Far
Mart ayında yapılacak olan mahalli seçimlere ilişkin hazırlıklar devam ederken, aday adayları da belli olmaya başladı. Ak Parti'den belediye başkan aday adaylık başvurusunda bulunacak olan Siirt Emlak Komisyoncuları ve Müteahhitler Derneği Başkanı Ömer Faruk Sevgi, kuruluşumuzu ziyaret etti.
Sevgi; “Siirt’e hizmet için varım, ilimizin bir çok sorunu var. Ancak bunların hiç biri çözülemeyecek sorunlar değildir. Bunları el birliği ile çözebiliriz. Ben Siirt’e hizmet için varım” dedi.
Sevgi, Salı günü partiye başvurusunu yapacağını da sözlerine ekledi.
Bakmadan Geçme





