SİİRT ARICILARINA BAHAR BESLEMESİ İÇİN ŞEKER DAĞITIMI DEVAM EDİYOR
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ilimiz arıcılarına arıların nektar getiremediği dönem olan bahar beslenmesinde kullanılmak üzere tahsis edilen 790 ton şekerin arıcılara dağıtımı devam ediyor.Arıcılık kayıt sistemine kayıtlı ve aktif kovanı bulunan arı
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ilimiz arıcılarına arıların nektar getiremediği dönem olan bahar beslenmesinde kullanılmak üzere tahsis edilen 790 ton şekerin arıcılara dağıtımı devam ediyor.
Arıcılık kayıt sistemine kayıtlı ve aktif kovanı bulunan arıcılara yapılan şeker dağıtım programına Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan, İl Müdür Yardımcısı M.Asım Şen, Şube Müdürü Nurettin Gül, Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Faik Efe, Pervari Bal Kooperatifi Başkanı Orhan Korkusuz ve arıcılar katıldı.
Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan, 1400 aile ve 180 bin kovan ile 2500 ton bal üretimi yapan, ilimiz istihdamına ve tarımsal üretimine büyük katkı sağlayan arıcılarımıza bereketli bir üretim sezonu diledi.
Haber:Yusuf Salih ARITÜRK
Bakmadan Geçme





