- Haberler
- Genel
- SİİRT BELEDİYESİ EKİPLERİ DEPREM BÖLGESİNDE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR.. EKİBİMİZ, DEPREM BÖLGESİNDE
SİİRT BELEDİYESİ EKİPLERİ DEPREM BÖLGESİNDE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR.. EKİBİMİZ, DEPREM BÖLGESİNDE
Siirt Valiliği koordinesinde Siirt Belediyesi ve Siirt İl Özel İdaresi ekipleri deprem bölgelerinde gece gündüz esasıyla depremin yaralarını sarıyor.Depremin ilk gününden itibaren Siirt ekibiyle deprem bölgesine giden Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman
Siirt Valiliği koordinesinde Siirt Belediyesi ve Siirt İl Özel İdaresi ekipleri deprem bölgelerinde gece gündüz esasıyla depremin yaralarını sarıyor. Depremin ilk gününden itibaren Siirt ekibiyle deprem bölgesine giden Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, depremzedelerin acil ihtiyaçlarını karşılıyor.
İŞ MAKİNELERİ GECE GÜNDÜZ SAHADA
Siirt Belediyesi ve Siirt İl Özel İdaresi'ne ait iş makineleri, enkaz çalışmalarının yanı sıra, çadır kent ve konteyner kent için gece gündüz şantiye çalışması gerçekleştiriyor.
EKİBİMİZ DEPREM BÖLGESİNDE
Gazeteniz Siirt’in ekibi de Belediyemizin çalışmalarını deprem bölgesinde yerinde takip ederek, Siirt halkına yansıtıyor.
DEPREMZEDELER SİİRT EKİBİNDEN RAZI
Depremin ilk gününden itibaren Vali Hacıbektaşoğlu'nun talimatıyla sahada çalışan ekipler, depremzedelerin tüm acil ihtiyaçlarını ivedi bir şekilde karşıladı. Deprem bölgesinde Siirt halkından ve çalışan ekiplerinden memnuniyetlerini dile getiren afetzedeler, Siirt Valisi ve halkına yürekten teşekkürlerini sundu.
VALİ: DEVLETİMİZ ÇOK BÜYÜK, SIKINTILARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, tüm ekipleri ile teyakkuzda olduklarını ifade ederek, “Merkez üssü Hatay/Defne olan ve kentimizde de hissedilen depremlerden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tüm ekiplerimiz ve birimlerimiz ile vatandaşlarımızın yanındayız. Deprem nedeniyle birimlerimizde bulunan vatandaşlarımızı ziyaret ettim, geçmiş olsun dileklerimizi ilettim. Devletimiz çok büyük, bu zor günleri birlikte aşacağız” dedi.
Koordinatör, müdür olarak görev yapan Siirt Belediyesi Spor İşleri Müdürü Aydın Özev ise deprem bölgesinde afetzedelerin tüm ihtiyaçlarını çözmek için gecelerini gündüzlerine kattıklarını ve çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğünü ifade etti.
Haber:Yahya KARA
Bakmadan Geçme





