• Haberler
  • Genel
  • SİİRT İL JANDARMA KOMUTANLIĞI, DEPREM BÖLGESİNDE YARALARI SARMAYA DEVAM EDİYOR

SİİRT İL JANDARMA KOMUTANLIĞI, DEPREM BÖLGESİNDE YARALARI SARMAYA DEVAM EDİYOR

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, 06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketinden etkilenen illerimizde (1011) personel ile deprem mağduru vatandaşlarımıza yardım için faaliyet gösteriyor.Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay ve Malatya illerinde toplamda

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, 06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketinden etkilenen illerimizde (1011) personel ile deprem mağduru vatandaşlarımıza yardım için faaliyet gösteriyor. Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay ve Malatya illerinde toplamda (112) deprem enkazına müdahale edilirken,  (51) vatandaşımız sağ olarak kurtarıldı.

Afet bölgelerinde (1784) adet çadır kuruldu, komando birliklerinin arama/kurtarma, jandarma unsurlarının emniyet/asayiş sağlama görevlerinin yanında iş makinası operatörü, tamirci, santral operatörü, aşçı, kuaför ve psikologlardan oluşan uzman personel desteğinde bulunuldu.  Siirt İl Jandarma Komutanlığı, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dilerken, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haber:Cüneyt ARITÜRK

Bakmadan Geçme