• Haberler
  • Genel
  • Siirt Panorama Otel'de İftar ve Sahurda Zengin Lezzetler Sizi Bekliyor

Siirt Panorama Otel'de İftar ve Sahurda Zengin Lezzetler Sizi Bekliyor

Kalan misafirlerin dışında da restoranında yemek için gelen misafirleride ağırlayan otelde Ramazan ayı boyunca iftar ve sahurda zengin çeşitli açık büfe ve ızgaralarla hizmet verilecek.Otelin yöneticileri Engin Demir ve Murat Yarayan Ramazan ayında misafi

Kalan misafirlerin dışında da restoranında yemek için gelen misafirleride ağırlayan otelde Ramazan ayı boyunca iftar ve sahurda zengin çeşitli açık büfe ve ızgaralarla hizmet verilecek.

Otelin yöneticileri Engin Demir ve Murat Yarayan Ramazan ayında misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için hazırlıklarını tamamladıklarını belirttiler.

Demir ve Yarayan; Ramazan ayında, çok uygun fiyatla zengin çeşitli açık büfe ve ızgara çeşitleri ile sınırsız içecek çeşitleriyle misafirlerimizi iftar ve sahurda ağırlamak istediklerini belirtiler.

Bakmadan Geçme