- Haberler
- Siirt Haber
- Siirt'te Barden Otel Mevkiinde İntihar Girişimi: Geniş Güvenlik Önlemleri Alındı
Siirt'te Barden Otel Mevkiinde İntihar Girişimi: Geniş Güvenlik Önlemleri Alındı
Siirt-Kurtalan karayolu üzerindeki Barden Otel mevkiinde bir kişi, otelin üst katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Olay, çevrede büyük panik yaratırken bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Henüz kimliği açıklanmayan şahsı ikna etmek için polis ekipleri uzun süredir çaba gösteriyor. Olası bir olumsuzluğa karşı itfaiye ekipleri hazır bekletilirken, sağlık ekipleri de müdahaleye hazır şekilde olay yerinde konuşlandı.
İntihar girişimi nedeniyle Barden Otel önündeki Siirt-Kurtalan karayolu tek taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı.
Şahsın eyleminin nedeni ve kimliğiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili gelişmeler takip ediliyor.
Bakmadan Geçme





