Siirt TSO'dan Ankara'da Önemli Temaslar

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Ankara'da AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala ile bir araya gelerek, bölgenin ekonomik gelişimi, yatırım beklentileri ve iş dünyasının taleplerini görüştü.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Ankara’da AK Parti Genel Başkan Vekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala’yı ziyaret etti. Ziyarete, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ile TBMM 25, 26 ve 27. Dönem AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan da katıldı.

Görüşmede, Siirt’in ekonomik yapısı, yatırım fırsatları, iş dünyasının beklentileri ve bölgesel kalkınma hedefleri masaya yatırıldı. Başkan Güven Kuzu, Siirt’in kalkınması ve iş dünyasının desteklenmesi noktasında Ankara’daki temasların önemine vurgu yaptı.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Kuzu, Efkan Ala’ya nazik ev sahipliği ve gösterdiği ilgi için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme