Siirtli Hemşerilerimiz, Kurban Alamadıklarını Belirtiyorlar? 

Kurban Bayramı'na bir gün kala bir süre kala vatandaşlara bu yıl kurban kesip kesemeyeceklerini sorduk.Kurban fiyatlarının arttığını belirten vatandaşlar bu yıl kurban kesemeyeceklerini söylediler.

Kurban Bayramı'na bir gün kala bir süre kala vatandaşlara bu yıl kurban kesip kesemeyeceklerini sorduk. Kurban fiyatlarının arttığını belirten vatandaşlar bu yıl kurban kesemeyeceklerini söylediler.

Kurban fiyatlarının artmasıyla birlikte Siirtli hemşerilerimiz kurban kesiminde zorlandıklarını belirttiler. Önceki yıllarda kurban kesebildiklerini ifade eden hemşerilerimiz, artan fiyatlar nedeniyle Kurban kesemeyeceklerini dile getirirlerken, bazı hemşerilerimiz ise kurbanlık fiyatlarının emekli maaşından yüksek olduğunu ve uzun süredir kırmızı et yemediklerini dile getirdiler.

Akif ÖZALP

Bakmadan Geçme