- Haberler
- Siirt Haber
- Voleybol Analig Grup Maçları Devam Ediyor
Voleybol Analig Grup Maçları Devam Ediyor
Siirt'te 13 Haziran'da başlayan 2023 Anadolu Yıldızlar Ligi Osman Bayrakdar sezonu voleybol grup müsabakaları Yeni Spor Salonu'nda oynanmaya devam ediyor.Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 14-16 yaş grubu sporcular vo
Siirt’te 13 Haziran’da başlayan 2023 Anadolu Yıldızlar Ligi Osman Bayrakdar sezonu voleybol grup müsabakaları Yeni Spor Salonu’nda oynanmaya devam ediyor.
Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 14-16 yaş grubu sporcular voleybolda mücadele ediyor.
Bölgeden on ilin kız ve erkek takımlarının katıldığı müsabakalar 3 gün sürecek. Karşılaşmaları dışarıdan gelen hakem ve gözlemciler yönetiyor.
Batman, Kilis, Siirt, Gaziantep, Diyarbakır, Mardin, Hakkari, Adıyaman, Şanlıurfa ve Şırnak takımları arasında heyecanlı geçen karşılaşmalarda sporcular, kazanmak için bütün yeteneklerini sergiliyor.
Vatandaşların ilgi ile izlediği maçlar hakkında Adıyaman kız takımı Antrenörü Özlem Doymaz; “Burada gezerek hem sporda hem diğer dallarda keyifli vakit geçirdik. Siirt halkı da gerek tribünde gerek sahada, bize her konuda desteğini esirgemedi. Siirt’e gelerek gayet memnun kaldıklarını belirterek; ‘‘Biz çocuklarla beraber takım olmayı, beraber paylaşabilmeyi ve bir üst lige gitmek için çalışıyoruz çaba gösteriyoruz. Bizim için burada önemli olan buraya katılmak, başarıdan öte buraya katılım göstermek daha sonrasında başarıyla beraber bunu taçlandırmak’’ dedi. Gruplarda eşleşen takımlar, illeri adına ter dökmeye devam ediyor.
Haber:Yahya KARA
Bakmadan Geçme





